Week van het Kindcentrum

Beste ouder(s),verzorger(s),

Sinds 2015 werken we op onze locatie als kindcentrum. Gezinnen met kinderen van 0 tot 12 jaar kunnen bij ons terecht voor kinderopvang, peuterarrangementen, onderwijs en naschoolse opvang. Dat betekent dat we de kinderen al kennen vanaf de eerste dag dat zij onze locatie binnen komen en dat we de ontwikkeling van dichtbij volgen. Dat maakt dat de overstap naar een volgende fase (baby>peuter, peuter>kleuter) vloeiend verloopt en dat een ‘warme overdracht’ gegarandeerd is.

Binnen deze visie kiezen we ervoor om de dag van de pedagogisch medewerker (17 september) en de dag van de leraar ( 5 oktober) te combineren in de Week van het Kindcentrum, die dit jaar plaatsvindt in de week van 20 t/m 24 september.

Om dit te vieren mogen alle kinderen op donderdag 23 september verkleed naar school en opvang komen en zorgen wij deze dag voor een feestelijke traktatie.

Met vriendelijke groet,
Lianne Woning en Alette Muis