Kerst drive thru

Helaas kunnen we de kerstdrive thru niet door laten gaan. We hadden de voorbereiding (bijna) rond en willen u toch meenemen in de opzet.
Op de door u gekozen tijd was u naar de parkeerplaats bij het voetbalveld/zwembad gereden. Daar was een heuse teststraat opgesteld met collega’s van Pluskinderopvang en school om u te ‘testen’ en een tasje te overhandigen. In het tasje zaten verschillende spulletjes voor de drive thru. Als eerste een kerstster die u achter de zonneklep kon bevestigen en met de twee batterijen kon laten branden. Zo was iedere auto herkenbaar.
Voor ieder kind zat er een pakje chocolademelk in en een grote kerstkrans. Voor de ouders was er ook een pakje chocolademelk en een kleine kerstkrans (verschil moet er zijn) (deze kleine kerstkransen hebben we vandaag tijdens de viering aan de kinderen gegeven). Als laatste zat er ook nog een kerstkaartje in. Zo kon u op weg en kon u om de minuut vertrekken. Bij de huisartspost reed u dan door een Charles Dickens straat en kon u vervolgens de Oosterweg oversteken naar de Boslaan. De route werd aangeven door kerststerren langs de weg (met een plattegrond als back-up).
Met een audiobestand (hieronder aan te klikken) werd u begeleid op uw tocht door onze kerststraat. Steeds een afwisseling van het kerstverhaal en verwijzingen naar de figuranten langs de route en een aantal kerstliederen. We rijden de route eigenlijk mee met de reis van Jozef en Maria langs de Romeinen, de weg, de herberg, de kerststal, de herders, de wijzen en het engelenkoor. Bij de kersstal zou u nog een geboortekaartje ontvangen. We keken erg uit naar deze kerst drive thru.

We willen wel een aantal personen/bedrijven hartelijk bedanken voor hun medewerking en inzet;
Dhr. Kroon, Jumbo Koen Termeulen, Bakkerij Het Stoepje (fam Kroesen), fam. Tolman, Ronald Blokzijl en de collega’s van KC cbs De Heidevlinder.