Gymnastiek

De kinderen van groep 1 en 2 gymmen in ondergoed en op gymschoenen in het speellokaal. Liever niet op balletschoenen. Groep 3 t/m 8 gymt in een turnpakje of sportbroek met t-shirt en op witte gymschoenen (liever geen balletschoenen).

GroepWanneer?
Groep 3aMaandagDonderdag
Groep 3bMaandagDonderdag
Groep 4MaandagVrijdag
Groep 5DonderdagVrijdag
Groep 6Dinsdag ( 2 uren)
Groep 7DonderdagVrijdag
Groep 8MaandagVrijdag

Schoolzwemmen

Van 6 mei tot en met 8 juli krijgen de leerlingen vanaf groep 3 op maandag schoolzwemmen. Alle groepen hebben vast op de maandag zwemmen volgens het volgende schema:

GroepMaandag om
Groep 88:45 uur
Groep 79:15 uur
Groep 69:45 uur
Groep 510:30 uur
Groep 411:00 uur
Groep 3a11:30 uur
Groep 3b13:00 uur

Vergeet dus niet je zwemspullen mee te nemen. De groepen 3 en 4 gaan lopend naar het zwembad, de andere groepen gaan op de fiets.

Peutergym

Iedere maand wordt er op één maandagochtend voor peuters een peutergym moment georganiseerd. Alle peuters vanuit Zuidwolde e.o. mogen hierbij aansluiten. Voor data kunt u in de kalender kijken.