Groep 6a | De eerste week

We zijn weer begonnen. Weer even wennen na een wekenlange vakantie. Eerst nog even aftasten en daarna al snel een “schoolmindset”. Deze week hebben we vooral spellen gedaan waarbij we elkaar konden leren kennen. In deze groep waren er natuurlijk wel wat veranderingen. Een leerling naar een andere groep en twee nieuwe leerlingen; Angelique en Scarlett. Volgens mij waren die al snel gewend en de klas aan hen. Er werd al direct samen gespeeld.

Bijgaand de eerste filmpjes van de groep.

Eerst een filmpje waarbij de kinderen elkaar opzoeken en vragen stellen. Zie de in de film opgenomen vragenlijsten. Zoek iemand die………….

Verder een filmpje van de rekenestafette.

Het komende jaar zal er regelmatig een filmpje op de website worden gezet. Wanneer er weer een nieuwe bijdrage is, krijgt u een melding via Parro.

We hopen er samen een fijn schooljaar van te maken!!!!

Log in en bekijk de eerste filmpjes van groep 6a