Groep 6a | Bezoek aan Kloeze Staalbouw, gymles en lekker lezen bij juf Meta

We begonnen op school toen gingen we op de fiets daarheen. Als eerste gingen we naar het kantoor en toen ging de papa van Brian vragen beantwoorden zoals hoelang werk je daar al dat was 13 jaar dat was heel lang. En vind je het werk nog steeds leuk hij zei ja.

Toen gingen we naar een ander kantoor waar een meneer een tekening maakten van een gebouw. Dat zag er ingewikkeld uit.

Toen gingen we naar de werkplaats daar stonden allemaal machines daar was een machine die sneed ijzer. Toen gingen we naar buiten door een grote en hoge deur. En toen gingen we weer naar buiten en daar ging de vader Brian heel veel vertellen over het bedrijf. Zoals waar ze allemaal werk hebben. We gingen ook naar een nieuw gebouw daar was het nog leeg. Dat wordt het nieuwe kantoor. Later zaten we in de kantine en daar kregen we chocola en drinken. Toen gingen we weer naar school.

En het was heel leuk. Bedankt papa en mama van Brian!

Log in en bekijk de filmpjes en foto’s