Groep 6: Voorstelling Trash en juf Carmen

Groep 6: Voorstelling Trash en juf Carmen

We zijn naar de voorstelling Trash in de Tamboer geweest. Klik op onderstaande button om de verslagen te lezen en het filmpje te bekijken.

Log in en bekijk het filmpje en de verslagen

Afgelopen week is juf Carmen in onze klas begonnen met haar stage. Juf Carmen stelt zich even voor:

Hallo allemaal,

Mijn naam is Carmen en tot aan de zomervakantie ben ik elke donderdag de stagiair in groep 6. Ik ben in september begonnen met de pabo op hogeschool Windesheim in Zwolle. Ik ben 21 jaar oud en heb jaren in Zuidwolde gewoond. Toch heb ik in maart besloten om op eigen benen te gaan staan en samen met mijn vriend te verhuizen naar Hoogeveen.
Ondanks dat ik nog maar een half jaar bezig ben met de Pabo, weet ik dat juf worden mijn passie is en ik dit met ontzettend veel plezier doe. Ik zal deze periode veel met de klas bezig zijn waardoor ik veel zal leren over de denkwijze van ieder kind individueel.
Ik kijk uit naar een super leuke leerzame tijd in groep 6 met meester Bert en uw kind!