Groep 6: Voorleeswedstrijd en bosloop

Donderdag 17 oktober was de voorleeswedstrijd op school. Van groep 6 deden Heleen en Vera Prins mee. Helaas buiten mededinging, maar een goede leer voor volgend jaar. Dan mogen leerlingen van deze groep wel meedoen aan de wedstrijd. De winnaar vertegenwoordigt de school in de Drentse voorrondes van de Drentse voorleeswedstrijd.

Eveneens donderdag: de bosloop. Met de groep en onder begeleiding van ouders, gingen we naar het bos. We hadden prachtige weersomstandigheden en de kinderen waren er klaar voor!! Allereerst gingen de kinderen die voor 1 t/m 4 ronden kozen. Daarvan liepen nog diverse kinderen meer ronden!. Vervolgens gingen de kinderen van vijf ronden van start en ook daarvan gingen enkelen door tot zes keer een rondje Faliebergvijver!

Bijgaand van de bosloop een filmpje. Helaas lijkt het erop dat de camera niet helemaal goed werkte. Het beeld is nogal schokkerig. Toch wil ik jullie deze beelden niet onthouden.

Mijn dank gaat uit naar de vele ouders en andere supporters, waarbij enkele ouders nauwgezet de tijd noteerden en klokten! Bedankt daarvoor.

Log in en bekijk de bosloopfilm