Groep 6: Terug op school zijn we alweer aardig bezig geweest

Terug op school zijn we alweer aardig bezig geweest met het werk controleren, herhalen, hier en daar een extra instructie en verder zijn er ook allerlei initiatieven.
Elin en Liz wilden graag een presentatie over Cortona geven. Dat kon natuurlijk en het filmpje kunnen jullie allemaal bekijken.

Verder heb ik een opdracht gegeven. Thuis oefenen met het maken van een stop-motion filmpje. Een leuk werkje blijkbaar, want een dag na de opdracht kreeg ik al twee filmpjes toegestuurd. Wat een enthousiasme. Het zijn oefen filmpjes maar ze zien er al heel goed uit. Doel was dat de kinderen thuis gingen oefenen met de app. Als iedereen weer op school is, is het de bedoeling om allemaal een opdracht uit te voeren met behulp van deze techniek.
De twee filmpjes die ik (tot nu toe) heb gekregen zin alvast te zien, maar misschien binnenkort nog wel meer.

In ieder geval gaan we half juni allemaal aan het werk hiermee en dan komen alle bijdragen op deze site.

Groeten,
Bert

Log in en bekijk de filmpjes