Groep 6 | Kerstviering

Een abrupt einde van het schooljaar. Dat was het zeker. Voor allemaal toch wel een verrassing en niet voor iedereen een aangename. Er moest veel gepraat worden en geregeld in de klas. En ondertussen moesten we ook nog snel een kerstfeest vieren.

Gelukkig is dat allemaal toch wel goed verlopen. De laatste schooldag van het jaar was een leuke dag.

Van deze dag een paar impressies:

Een foto van de kersttruigroep, een foto van een tekening van een groepje kinderen. En tegelijk een kerstgroet van onze groep. Dat had ik iets anders in gedachten, maar daar was gewoon geen tijd meer voor.
Foto’s van het kerstrekenspel, maar dat moest ook worden ingekort. Veel te nat!
Tenslotte de kerstviering. Hij staat er helemaal op. Inclusief het gebruikte verhaal voor de vertelling.

Veel kijkplezier en, ondanks de maatregelen die zijn afgekondigd, toch allemaal een heel fijn kerstfeest namens heel groep 6, juf Lenny en ondergetekende. En natuurlijk een fijne start. Al zal dat nog niet direct op school zijn.

Log in en bekijk de foto’s