Groep 6: Geweldige Bosloop!!

Ook dit jaar natuurlijk weer de bosloop. Na een paar pittige trainingsweken op het veld, nu de grote dag!De afgelopen weken konden de kinderen een beetje wennen aan het lopen buiten en ook aan het tempo, de snelheid en aan eventuele pijntjes die bij het opbouwen horen. Nadat ze daaraan waren gewend werd er door veel kinderen lekker fanatiek getraind. Vorige week moest gekozen worden hoeveel ronden er zouden worden gelopen. Maar met de afspraak dat ze dat m.b.v. een teken onderweg konden bijstellen. Dat hebben er heel wat gedaan! Zij liepen meer ronden dan was opgegeven! Geweldig. Het was natuurlijk ook een prachtige zomerse herfstdag!!!!

Ieder kind kreeg een bosloop diploma met daarop het aantal ronden en de tijd.

Geweldig was de opkomst van de supporters!!! Opa’s, oma’s, vaders, moeders. Allemaal erg bedankt voor jullie komst en ook voor de hulp bij fotograferen en filmen. De vader van Evi leverde het filmmateriaal en de mama van Yfke maakte foto’s!

Op de film: Er is twee keer een start te zien: de eerste groep had ingetekend voor 1, 2 of 3 ronden en de tweede start waren de kinderen die 4 of 5 ronden liepen en de leerlingen die moeite hebben met tellen (Johan!!!!). Tussendoor de voorbereidingen, de uitputting (viel wel mee), de aanmoedigingen, het enthousiasme en veel drinken!!!!