Groep 6: de eerste week

Dit jaar zijn we met drie leerkrachten in de week in groep 6. Juf Dimitra (iedere morgen van 9-12 uur), juf Inge (op vrijdag) en meester Bert (Iedere dag behalve vrijdag).

De eerste week zit er al weer op van groep 6. De verhalen van de kinderen over de vakantie waren erg leuk en een paar kinderen hadden zelfs foto’s meegenomen op een usb-stick. De groep is zo groot, dat het niet gelukt is om iedereen in de eerste week aan de beurt te laten komen, maar we gaan de tweede week ook nog even nagenieten van de vakantieverhalen.
Twee dames vonden de vakantiekoker blijkbaar te beperkt en hebben een enorm tafelblad naar binnen gerold met daarop hun vakantiebelevenissen. Zie foto.
Verder zijn er wat foto’s in de klas te zien.
Verder zijn er foto’s van de pauze: wat je niet allemaal met kleine gekleurde elastiekjes kunt doen!!!!

Het eerste filmpje is de eerste gymles dit jaar. Deze stond in het teken van de voorbereiding en voor de bosloop. Deze wordt gehouden in de week voor de herfstvakantie en waarschijnlijk wordt het de dinsdagmiddag. Dat is tevens ook onze gymmiddag. Vanaf deze week wordt in groep 6 een dubbele gymles gegeven op dinsdagmiddag. Dat betekent dus maar een keer gym in de week, maar wel een stuk langer. Zolang het weer het toelaat wil ik graag buiten de gymles doen. De kinderen moeten dan wel gewoon hun gymkleding aan.

Er waren inmiddels ook al weer een paar verjaardagen te vieren. Yfke nam wel een heel bijzonder cadeau mee (zie foto).

Tenslotte hadden we ook Julia nog even in de groep. Zij werd geshowd door een trotse broer!!!!

Bekijk de foto’s en het filmpje