Groep 6: Danique stelt zich voor

Hallo allemaal,

Ik wil me als nieuw stagiaire binnen deze school graag even voorstellen. Ik ben Danique Vrieling, 20 jaar en woonachtig in Balkbrug. Sinds begin dit schooljaar loop ik stage bij uw zoon/dochter in groep 6. Ik ben derdejaars student aan de academische pabo. De academische pabo wil zeggen dat ik twee opleidingstrajecten volg op hetzelfde moment. Ik volg zowel de opleiding Pabo bij NHL Stenden Groningen als de opleiding Pedagogische Wetenschappen aan de Rijksuniversiteit.

In de afgelopen twee jaren heb ik al eerder stage gelopen op een PBS school in de combinatiegroep 5/6 en groep 8. Vorig jaar heb ik stage gelopen op een Jenaplanschool in de stamgroepen 1/2/3 en 3/4/5. Dit was erg interessant. Desalniettemin heb ik heel erg zin in mijn tijd op deze school. Ik zal aanwezig zijn in groep 6 tot ongeveer half januari. Elke donderdag sta ik voor de klas en daarnaast zullen nog enkele stageweken voorkomen, waardoor ik meerdere dagen aanwezig zal zijn. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in! Loop gerust naar me toe voor een eventuele verdere kennismaking en/of vragen.

Groetjes,

Danique