Groep 6, Cliffhanger, 18 april 2019

Voorbereiding cliffhanger

Jullie weten misschien niet wat een cliffhanger inhoud maar dat gaat jullie nu snel genoeg duidelijk worden.

De klassenraad ging weer eens vergaderen over beloningen. Toen kwam Johan met een idee over een cliffhanger ik vroeg me af wat dat was en ik (Noa) vroeg dus wat is een cliffhanger? Johan zei: een Cliffhanger is en soort mini serie maken alleen dan als je bijna het antwoord weet op de vraag en dan stopt het.

Toen was het duidelijk voor mij en hebben we met z’n vieren besloten om dit als beloning te doen we gingen terug naar de klas en vroegen aan meester wanneer we mochten stemmen.

Toen mochten we stemmen, het was heel duidelijk de cliffhanger stond op nummer 1.

De volgende dag mochten we groepjes maken we hadden groepjes van 5 en van 4 kinderen daarna hadden we ze in kolommen gezet met de rollen.
De rollen waren
Oranje was onderzoeker
Roze was professor
Blauw was mens
Groen was robot
En geel was verdachte

Die maandagmiddag gingen we het pas echt voorbereiden die woensdag kwam het op film en hadden we dus een eigen serie.

Dit was het verhaal over de cliffhanger.

Gemaakt door de klassenraad