Groep 6 | Bleekselderij

Donderdag 4 maart hadden we bleekselderij. Daar was niet iedereen heel enthousiast van! Maar tijdens het ronddelen van de stengels aan de kinderen die wel iets wilden, hoorde ik vertellen over de combinatie bleekselderij met pindakaas. Leek mij eerlijk gezegd maar niks. Later hoorde ik via collega’s van de combinatie met heksenkaas en Alice de Vries zei: met suiker kan ook. Dat heb ik in mijn oren geknoopt en op vrijdag 5 maart heb ik bordjes met stukjes bleekselderij klaargemaakt met een klein bordje met heksenkaas, pindakaas en suiker. Onder het mom van “proeverij” werden met de klas (niet door iedereen) maar liefst drie grote stronken opgegeten! Als je iemand mist in een groepje op de foto’s, dan kan dat. Die is van schrik voor de selderij weggelopen!!!!

Log in en bekijk de foto’s