Groep 6: 1e Judoles, T-World-Exova en juf Dimitra stelt zich voor

Judo: een filmpje met wat titels. Een uitgebreid verslag van kinderen volgt nog. We hebben nog drie lessen. Daarvan gaan we verslagen maken.

T-World-Exova: we zijn bezig met het onderwerp “herfst”. Bijgevoegd een kleine impressie van het werken aan de bijdrage. Er wordt gewerkt in tweetallen en een enkeling heeft aangegeven alleen te willen werken. T.z.t. komen deze werkstukjes ook op de site.

Klik op deze link om de filmpjes te bekijken

*******************************
Beste ouder(s) / verzorger(s),

Ik wil me graag even kort voorstellen..

Mijn naam is Dimitra Tsolingka en ik ben 27 jaar oud.Geboren in Griekenland, Athene, en op het moment  woonachtig in Meppel.
Inmiddels heb ik de opleiding SPW richting onderwijsassistent al een paar jaar afgerond en vervolgens de opleiding Officie &  Management richting secretarieel gevolgd.

Ik was erg enthousiast toen ik te horen kreeg dat ik als onderwijsassistent aan het werk mocht op de Heidevlinder!
Hiervoor heb ik al binnen de vereniging gewerkt op De Bron, Prins Johan Frisoschool en De Fontein. Het is de bedoeling dat ik de kinderen elke dag kom begeleiden, dit zal voornamelijk zijn in de groepen 6, 7 en 8.

Ik kijk erg uit naar de samenwerking met de kinderen en collega’s!!

Warme groet Dimitra!
****************************