Gevolgen nieuwe coronamaatregelen

Beste ouder (s), verzorger (s),

In verband met de toenemende coronabesmettingen zijn er afgelopen vrijdag nieuwe landelijke maatregelen aangekondigd. In deze brief informeren wij u over de gevolgen hiervan op ons beleid.

Uiteraard doen wij er alles aan om onze locaties open te houden. Desondanks bestaat er een reële kans dat er een moment komt dat wij te maken krijgen met coronabesmettingen bij personeelsleden en/of kinderen. Wij zijn dan genoodzaakt groepen of een hele locatie tijdelijk te sluiten.

Om de kans op besmetting te verkleinen hanteren wij op onze locaties per direct de volgende maatregelen:

• Een kind wordt door één ouder/verzorger naar school gebracht en gehaald.
  • Het dragen van een mondkapje is binnen de school en opvang voor ouders en externe partners nu verplicht.
  • Houd 1,5 meter afstand van leerkrachten, ouders en andere kinderen.

Wij benadrukken nogmaals dat het heel belangrijk is dat u extra alert bent op corona-gerelateerde klachten. Wij volgen de beslisboom van het RIVM. Wanneer de nieuwste beslisboom er is brengen wij u hiervan op de hoogte. Algemene informatie over het coronavirus kunt u vinden op: https://www.rijksoverheid.nl/ond…avirus-covid-19.

Indien u naar aanleiding van deze brief nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Alette Muis (directeur Kc de Heidevlinder)
Lianne Woning (locatie coördinator Kc de Heidevlinder Plus)