4 en 5 mei | Herdenken en vieren

4 en 5 mei | Herdenken en vieren

Goedemiddag,

Vandaag is het 4 mei en staan we stil bij alle slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Vanmorgen hebben juf Meta, meester Bert en ik een bloemstuk gelegd bij het monument ‘ Aan hen die vielen ‘ bij het gemeente huis. (zie filmpje) De planning was om dit jaar met school het bevrijdingsvuur in Wageningen te halen. Helaas kan dit niet doorgaan, maar er is een mooie virtuele Vrijheidsvuur actie. Doe je mee?

Op 4 mei vanaf 21:00 kun je op www.vrijheidsvuur.nl, terecht om heel eenvoudig een video van jezelf op te nemen waarin je het Vrijheidsvuur doorgeeft.. Deze video kun je, samen met jouw persoonlijk bericht downloaden om daarna te posten op social media en een vriend of vriendin te taggen, die daarna op zijn/haar beurt het Vrijheidsvuur ook weer doorgeeft! https://www.youtube.com/watch?v=_qIfq4OYA-w

Aan wie geef jij het #Vrijheidsvuur door?

Wij hebben vanmorgen al ons filmpje opgenomen en geven aan alle kinderen van school het vuur dit jaar symbolisch door met de hoop dat we in 2021 het Vrijheidsvuur weer echt kunnen halen én doorgeven. Doe je dit jaar mee met www.vrijheidsvuur.nl en stuur dan ook ons je filmpje?

Vriendelijke groet, Anne van de Giessen

Bekijk de filmpjes