Activiteiten en data

De groepen

Vlindernieuws

Inschrijven school
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze school en overweegt u uw kind naar onze school te laten gaan, dan kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen (0528-372772). U kunt dan een afspraak met ons maken en nader kennismaken. Wij vertellen u dan meer over de Heidevlinder en geven u een rondleiding door onze nieuwe school. Vervolgens kunt u met de leerkracht overleggen wanneer uw kind, voor het vier jaar wordt, een morgen mee kan draaien. Op de dag dat de kinderen vier jaar worden mogen ze naar school.

Indien u uw kind wilt aanmelden op de Heidevlinder kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier.
Dit formulier kunt naar ons toesturen via de mail of per post. Uiteraard kunnen wij u ook een inschrijfformulier toesturen.

U kunt uw kind al opgeven zodra hij/zij 3 jaar is geworden. We willen graag zo vroeg mogelijk weten hoeveel kinderen we kunnen verwachten in groep 1..

Extra schoolverlof
indien u extra verlof wilt aanvragen dient u het formulier 'verzoek tot verlening extra schoolverlof' in te vullen en in te leveren bij Anne van de Giessen. Dit formulier is tevens op school te verkrijgen.