Een kijkje in de groepen
Van iedere groep vult de leerkracht, eventueel samen met de kinderen, een eigen pagina met verhalen, foto's, tekeningen, etc. over hun belevenissen en activiteiten in de groep. Zo krijgt u als ouder/ verzorger een kijkje in de groep.

Foto's van activiteiten op school
Tijdens het schooljaar vinden er op school allerlei leuke en leerzame activiteiten plaats, zoals de vossenjacht, kerstviering, schaatsen, vlinderbazar, eindejaarsactiviteit, schoolreisjes, kamp, enz. Tijdens deze activiteiten worden foto's gemaakt die u hier kunt bekijken.

Verslaglegging MR en OR
In overleg met de schooldirectie, het schoolteam, de OR en de MR, is besloten de jaarstukken van de MR en OR ter inzage te publiceren op de schoolwebsite in plaats van op de jaarvergadering. Voor het inzien van de financiële stukken logt u eerst in.

Wachtwoord
Om deze verhalen en foto's te kunnen bekijken, dient u eerst in te loggen en het wachtwoord in te voeren. Dit wachtwoord wordt aan alle ouders/verzorgers van de Heidevlinder verstrekt. Mocht u het wachtwoord niet meer weten? Deze kunt u opvragen bij de leerkracht van uw kind of u kunt een mailbericht sturen naar directie@cbsdeheidevlinder.nl

Heeft u foto's of filmpjes van schoolactiviteiten gemaakt die op deze website geplaatst kunnen worden? Deze kunt u mailen naar websitecbsdeheidevlinder@gmail.com.

Indien u bezwaar heeft tegen één of meerdere foto's, laat het ons weten.