Activiteiten en data

De groepen

Vlindernieuws en Vlinderbrieven 2016-2017
Om de twee weken komt op woensdag onze nieuwsbrief 'Vlindernieuws' uit.
Hierin staan allerlei wetenswaardigheden en nieuwtjes over school en van de diverse groepen. Ook de verjaardagen van de kinderen staan er in vermeld. Alle ouders en leerkrachten krijgen deze nieuwsbrief via de mail toegezonden. Maar heeft u onze Vlindernieuws gemist, dan kunt u hem hieronder aanklikken. Of geef het juiste mailadres door aan directie@cbsdeheidevlinder.nl

Als u nieuws heeft voor in het Vlindernieuws, stuur uw tekst dan naar vlindernieuws@gmail.com. Onder aan het Vlindernieuws staat de uiterste inleverdatum voor de eerstvolgende nieuwsbrief.

Is er tussentijds nieuws te melden en kan dit niet wachten tot het volgende 'Vlindernieuws', dan wordt dat nieuws in een 'Vlinderbrief' vermeld. Ook dit nieuws wordt aan alle ouders en leerkrachten via de mail toegezonden.